2

THE ARRIVALS-GELENLER BELGESELI



PROGRAM ORJİNAL TANITIMI
Gelenler ( Arrivals ) Belgeseli ile dünyaya bakış açınız değişecek.Yüzyıllardır uygulanan projeler ile karşı karşıya geleceksiniz.Yaşadığınız zamanda neler olup bitiyor göreceksiniz.
Gelenler Belgeseli : Arrivals Belgeseli : Yeni Dünya Düzeni
Dünya değişti , 
Su da hissediliyor , 
Toprak da hissediliyor , 
Havadan kokusunu alabiliyorum
Gelenler Belgeseli : Yeni Dünya Düzeni : Arrivals Belgeselin de masonların , satanistlerin yeni dünya düzeni için neler yaptığını , Hz. Mehdi , Hz. İsa ve Deccalin gelişleri ile ilgili neler olduğunu neler yapıldığını , insanın kendi eli ile dünyayı nasıl değiştirdiğini daha doğrusu bir grup insanın yıllardır kendi kötülüklerini dünyaya nasıl saldığını göreceksiniz.
Belkide çoğu kişinin araştırdığı masonları , tapınak şovalyelerini ve neler yaptıklarını ,esas savaşın Müslümalar , Hristiyanlar ve Yahudiler arasın da olmayıp daha başka çevreler içinde olduğunu göreceksiniz.
Bir kaç ailenin yıllardır kendi menfaatleri için ( yeni dünya düzeni ) uyguladıkları kurallar , yaptıkları projeler ile bilgiler bulacaksınız. Ünlü mason piramidinin ne anlama geldiğini , masonların herşeyi gören tek gözün ne anlama geldiğini , işaretlerinden , kurallarına kadar bir çok bilgi bulacaksınız.
Peygamber Efendimizin ( S.A V ) Hadislerinden Deccal in yeryüzünde 40 gün kalacağını ve bu günlerin ne demen olduğunu nasıl olacağını göreceksiniz. Yine Peygamber Efendimizin ( S.A.V) hadislerinden ümmetinin ömrünün 1400 seneyi geçeceğini ve 1500 seneyi geçmeyeceğini belirttiğini ve için de bulunduğumuz senenin 1431 olduğunu ve bu dönemde çıkacak olayları Kur'an dan kanıtlarla öğreneceksiniz.
Noreagaaa ve Achernahr ortak yapımı olan Gelenler Belgeseli izlemeniz düşüncelerinizi değiştirmenize neden olacak.Bildiklerimizi daha da doğrular nitelikte bir belgesel. İyi Seyirler 


















Bu Belgesel counter Kez izlendi


2 yorum:

En iyi belgeselleri Türkçe dublaj ve full hd kelitesinde izleyebileceğiniz mükemmel bir site.

Yorum Gönder

* Lütfen yorum yaparken özen gösterelim...

* Eğer kayıtlı kullanıcı değilseniz ; Yorumlama biçimi kısmından Adı/URL yada Anonim seçeneğini seçiniz...

 

online Belgesel izle Facebook

Tüm soru ve görüşleriniz için onlinebelgeselizle@gmail.com
................................................................... Sorun yaşamamanız için Chrome yada Firefox öneriyoruz
.........................................................................
Blogger tarafından desteklenmektedir.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bu Hafta En Çok izlenenler

Son Yorumlar

İzlemek İstediğiniz Belgesel Açılmıyorsa Lütfen Bize Yorum Panelinden Bildiriniz...İyi Seyirler..OnlineBelgeselizle

X